Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Lincoln Navigator?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, we lijden helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Navigator, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Lincoln Navigator. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Navigator te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Navigator .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Lincoln Navigator vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln Navigator door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is fungeert als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Lincoln Navigator te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lincoln Navigator als ze zonder uitleg niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe start ik een Lincoln Navigator?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op de Lincoln Navigator?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de parkeerlichten in uw Lincoln Navigator te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lincoln Navigator te vinden.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Navigator

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Navigator. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt. U vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Lincoln Navigator.

  • Lees de instructie op het deksel van de zekeringkast om zoek de parkeerlichtzekering van uw Lincoln Navigator , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln Navigator vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln Navigator, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Lincoln Navigator controleren?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt vinden Als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Navigator of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector