Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Discovery Sport?

Moderne auto’s worden meer en meer ontworpen met technologie en hoewel dit ons comfort biedt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Discovery Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Land Rover Discovery Sport. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen, daarna waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Discovery Sport .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Discovery Sport door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is met een zeer gemakkelijke visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Land Rover Discovery Sport als ze zonder uitleg niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Discovery Sport?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Land Rover Discovery Sport. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste procedure van uw parkeerlichten beheert. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover Discovery Sport te vinden.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Discovery Sport

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Discovery Sport. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden in de handleiding van uw Land Rover Discovery Sport.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Discovery Sport , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Discovery Sport te resetten

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Discovery Sport vervangen

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Discovery Sport, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt vinden , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Land Rover Discovery Sport of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector