Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Evoque?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we echter ook de keerzijde. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Evoque, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de zekering van de parkeerlichten op uw Land Rover Evoque. Om dit te bereiken, kijken we eerst in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Evoque te vervangen, daarna waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Evoque .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Land Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Evoque door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont werkt als een veiligheidseenheid om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Land Rover Evoque wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Land Rover Evoque uitschakelen?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Evoque?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de parkeerlichten in uw Land Rover Evoque te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover Evoque te ontdekken.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Evoque. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, zult u de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Evoque.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Evoque , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Evoque vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Evoque, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Lambdasonde probleem op Land Rover Evoque

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Evoque of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector