Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lexus GX?

Moderne auto’s worden steeds meer ontworpen met technologie en hoewel dit ons comfort biedt, ondergaan we helaas ook de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus GX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de zekering van de parkeerlichten op uw Lexus GX. Om dit te bereiken, kijken we eerst in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lexus GX te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lexus GX .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Lexus GX vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lexus GX door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus GX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lexus GX als ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Lexus GX, wat te doen?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lexus GX?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Lexus GX. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Niettemin is er een zekering en een relais die de juiste procedure van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lexus GX te ontdekken.

Vervanging van de binnenzekering van de parkeerlichten van uw Lexus GX

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lexus GX. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult zijn exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lexus GX.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Lexus GX , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lexus GX vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lexus GX, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais, of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe ontkoppel ik de batterij van mijn Lexus GX?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus GX, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Lexus GX in de categorie Lexus GX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector