Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lexus IS?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we echter ook de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus IS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Lexus IS. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lexus IS te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lexus IS .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Lexus IS vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Lexus IS door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is fungeert als een veiligheidseenheid om overspanning op uw Lexus IS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Lexus IS als ze zonder uitleg niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioner op Lexus IS?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lexus IS?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de parkeerlichten in uw Lexus IS te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lexus IS te lokaliseren.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lexus IS

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lexus IS. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen dankzij de gebruikershandleiding van uw Lexus IS.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar zoek de zekering voor het parkeerlicht van uw Lexus IS , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lexus IS vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus IS, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lexus IS?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Lexus IS, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Lexus IS wilt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector