Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lexus NX?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van techniek en toch brengt dit ons comfort, we gaan helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met elektrische apparaten op onze Lexus NX, laat staan ​​in de buurt van de zekeringen erop. In dit bericht zullen we proberen je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Lexus NX. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lexus NX te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de stadslichten van uw Lexus NX .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Lexus NX vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lexus NX door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont functioneert als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Lexus NX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en onderzoeken of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lexus NX als ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Olielamp Lexus NX die blijft branden

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lexus NX?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Lexus NX. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste procedure van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lexus NX te vinden.

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Lexus NX

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekering van de parkeerlichten van uw Lexus NX. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Lexus NX.

  • Blader door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Lexus NX , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lexus NX vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lexus NX, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Lexus NX?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Lexus NX of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector