Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln Continental?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van techniek en hoewel dit ons comfort geeft, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Continental, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Lincoln Continental. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Continental te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Continental .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op Lincoln Continental vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln Continental door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is werkt als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Lincoln Continental te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lincoln Continental als ze zonder uitleg niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lincoln Continental vervangen?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lincoln Continental?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Lincoln Continental. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lincoln Continental te vinden.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Continental

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln Continental. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt. U vindt de exacte locatie in de gebruikershandleiding van uw Lincoln Continental.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om vind de parkeerlichtzekering van uw Lincoln Continental , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln Continental vervangen

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln Continental, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar is de autoradio-zekering op Lincoln Continental?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Continental of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector