Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKC?

Moderne auto’s worden meer en meer ontworpen met technologie en desalniettemin biedt dit ons comfort, we hebben helaas ook last van de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKC, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Lincoln MKC. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken in welke scenario’s het correct kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKC te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKC .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op Lincoln MKC vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKC door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is werkt als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Lincoln MKC te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lincoln MKC wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de Lincoln MKS-motor te reinigen?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKC?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Lincoln MKC. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste procedure van uw parkeerlichten regelen. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lincoln MKC te lokaliseren.

Vervanging van de binnenzekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKC

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKC. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen dankzij de handleiding van uw Lincoln MKC.

  • Blader door de instructies op het deksel van de zekeringkast naar zoek de zekering voor het parkeerlicht van uw Lincoln MKC , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKC vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKC, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Lincoln MKC die sterft tijdens het rijden

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren Als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKC of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector