Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKS?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en toch geeft dit ons comfort, we gaan helaas ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Lincoln MKS. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKS te vervangen, daarna waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKS .

Waarom de parkeerlichtzekering op Lincoln MKS vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKS door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lincoln MKS als ze zonder reden niet meer functioneren . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lincoln MKC verwijderen?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKS?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Lincoln MKS. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lincoln MKS te lokaliseren.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKS

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKS. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie kunnen vinden dankzij de gebruikershandleiding van uw Lincoln MKS.

  • Ga door de instructie op het deksel van de zekeringkast naar zoek de zekering voor het parkeerlicht van uw Lincoln MKS , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKS vervangen

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKS, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Lincoln MKC controleren?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKS of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector