Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKZ?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKZ, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook ontdek de zekering van de parkeerlichten op uw Lincoln MKZ. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het correct kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKZ te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKZ .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op Lincoln MKZ vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de locatie van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKZ door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont functioneert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKZ te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Lincoln MKZ als ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lincoln MKZ?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKZ?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Lincoln MKZ. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Lincoln MKZ te vinden.

Vervanging van de binnenzekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKZ

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Lincoln MKZ. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, zult u de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln MKZ.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKZ , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Lincoln MKZ vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKZ, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais, of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lincoln MKZ opvouwen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt ontdekken , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op de Lincoln MKZ of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKZ nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector