Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op de Land Rover Range Rover Evoque?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek ontworpen en niettemin geeft dit ons comfort, helaas hebben we ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover Evoque, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de zekering van de stadslichten op uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, gaan we eerst na in welke situaties het van belang kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Range Rover Evoque .

Waarom de parkeerlichtzekering op Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is werkt als een veiligheidseenheid om overspanning op uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Land Rover Range Rover Evoque wanneer deze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Land Rover Range Rover Evoque verbrand plastic?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Land Rover Range Rover Evoque?

.

We zullen nu zoek naar de zekering voor de stadslichten in uw Land Rover Range Rover Evoque. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste procedure van uw parkeerlichten beheert. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover Range Rover Evoque te ontdekken.

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Land Rover Range Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de stadslichten van uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de gebruikershandleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.
Weiterlesen:
Waar zit de krik op de Land Rover Range Rover?

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Range Rover Evoque, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Evoque, of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector