Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Land Rover Defender?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek ontworpen en toch geeft dit ons comfort, helaas ondergaan wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Defender, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de stadslichten op uw Land Rover Defender. Om dit te bereiken bekijken we eerst in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Defender te vervangen, waar is de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Defender .

Waarom de parkeerlichtzekering op Land Rover Defender vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Defender door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als een veiligheidssysteem om overspanning op uw Land Rover Defender te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Land Rover Defender wanneer ze het niet meer doen zonder uitleg . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Defender, wat kan ik doen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Land Rover Defender?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de stadslichten in uw Land Rover Defender te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover Defender te lokaliseren.

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Land Rover Defender

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de stadslichten van uw Land Rover Defender. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult zijn exacte positie vinden dankzij de instructies van uw Land Rover Defender.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Defender , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw stadslichten. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Defender vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Defender, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais, of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Defender

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Land Rover Defender of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Defender, aarzel dan niet om onze Land Rover Defender categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector