Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Land Rover Discovery?

Moderne auto’s worden steeds meer voorgeladen met technologie en niettemin geeft dit ons comfort, maar we ondergaan ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Discovery, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering van de stadslichten op uw Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, gaan we eerst na in welke scenario’s het van belang kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Discovery te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Discovery .

Waarom de parkeerlichtzekering op Land Rover Discovery vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Discovery door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Land Rover Discovery te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Land Rover Discovery wanneer deze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Land Rover Discovery Sport uit te schakelen?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Land Rover Discovery?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de stadslichten in uw Land Rover Discovery. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die de goede werking van uw parkeerlichten regelt. We zullen u om de beurt helpen zoek de zekering voor de parkeerlichten van uw Land Rover Discovery .

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Land Rover Discovery

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de stadslichten van uw Land Rover Discovery. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de gebruikershandleiding van uw Land Rover Discovery.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Discovery , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Discovery vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Discovery, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Land Rover Discovery Sport-sleutelkaart vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op de Land Rover Discovery, of de autoradiozekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector