Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Land Rover Freelander?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met technologie en toch geeft dit ons comfort, helaas gaan we ook door de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Freelander, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering van de stadslichten op uw Land Rover Freelander. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Freelander te vervangen, waar is de zekering van de stadslichten van uw Land Rover Freelander .

Waarom de zekering van het parkeerlicht op Land Rover Freelander vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Freelander door het belang om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Freelander te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de stadslichten van een Land Rover Freelander wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Land Rover Freelander?

Waar is de zekering voor de stadslichten op Land Rover Freelander?

.

We zullen nu zoek naar de zekering voor de stadslichten in uw Land Rover Freelander. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de parkeerlichten van uw Land Rover Freelander te lokaliseren.

Vervanging van de binnenzekering van de stadslichten van uw Land Rover Freelander

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenzekering van de stadslichten van uw Land Rover Freelander. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Freelander.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Freelander , moet worden vermeld onder de naam «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga in ieder geval naar het laatste deel van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan onderzoeken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Freelander vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Freelander, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais, of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Land Rover Freelander DIE in de slappe modus gaat

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Freelander, of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Freelander nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Freelander-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector