Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op de Lincoln MKC?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKC, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van het elektrisch raam op uw Lincoln MKC. Om dit te bereiken gaan we eerst uitzoeken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Lincoln MKC te vervangen, daarna waar de raamzekering van uw Lincoln MKC hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Lincoln MKC vervangen?

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de raamhefferzekering van uw Lincoln MKC door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Sterker nog, als jij problemen heeft met het raam van uw motorvoertuig, of het nu vastzit, of het elektrisch bedienbare raam van uw Lincoln MKC niet meer omhoog gaat is het sterk mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKC te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Lincoln MKC als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Hoe een Lincoln MKC vergrendelen met een lege batterij?

Waar is de zekering van de raamopener op Lincoln MKC?

We zullen nu zoek naar de zekering in het elektrische raam van uw Lincoln MKC . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is meestal een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering van het elektrisch raam op uw Lincoln MKC .

Plaatsing van de zekering ruitbediening van uw Lincoln MKC

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van het elektrisch raam van uw Lincoln MKC. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen dankzij de handleiding van uw Lincoln MKC.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Lincoln MKC , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Lincoln MKC-raamliftmotor of de voedingskabels controleren.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Wat te doen als de zekering van het elektrisch raam van mijn Lincoln MKC doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe we verder moeten gaan als de raamliftzekering van uw Lincoln MKC is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of u daartoe in staat bent, in elk ander geval brengt u uw voertuig naar uw monteur.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt nadat deze is vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Lincoln MKS verbrand plastic?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden Als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op de Lincoln MKC, of ​​de airconditioningzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector