Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Discovery Sport?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Discovery Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Discovery Sport. Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Land Rover Discovery Sport te veranderen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Land Rover Discovery Sport hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Land Rover Discovery Sport vervangen?

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de raamhefferzekering van uw Land Rover Discovery Sport door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In feite, als jij complicaties hebben met het raam van uw motorvoertuig, als het vastzit, of het elektrisch bedienbare raam van uw Land Rover Discovery Sport niet meer omhoog gaat is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Land Rover Discovery Sport als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Land Rover Discovery vervangen?

Waar is de zekering van de raambediening op Land Rover Discovery Sport?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Land Rover Discovery Sport . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is meestal een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Discovery Sport .

Plaatsing van de zekering ruitbediening van uw Land Rover Discovery Sport

.

We zullen ons eerst concentreren op de ruitbediening van uw Land Rover Discovery Sport. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen dankzij de handleiding van uw Land Rover Discovery Sport.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Land Rover Discovery Sport , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Land Rover Discovery Sport-raamliftmotor of de stroomkabels controleren.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe doorgaan als de zekering van het elektrisch raam van mijn Land Rover Discovery Sport doorbrandt na het vervangen?

Eindelijk zullen we nu ontdekken wat we moeten doen als de raamliftzekering van uw Land Rover Discovery Sport is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te verifiëren of u het kunt, breng uw voertuig in elk ander geval naar uw garage.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt zodra deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Discovery Sport?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden Als u andere zekeringen zoekt, zoals de startzekering op de Land Rover Discovery Sport of de airconditioningzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery Sport te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector