Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Range Rover Sport?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit te doen, gaan we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de raamzekering van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Land Rover Range Rover Sport hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de raamhefferzekering van uw Land Rover Range Rover Sport door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als jij complicaties hebben met het raam van uw motorvoertuig, of het nu geblokkeerd is, of het elektrisch bedienbare raam van uw Land Rover Range Rover Sport niet meer opheft is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Land Rover Range Rover Sport als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Waar vind ik de knipperzekering op Land Rover Range Rover Evoque ?

Waar zit de zekering van de raambediening op de Land Rover Range Rover Sport?

We zullen nu zoek de zekering in het elektrisch bedienbare raam van uw Land Rover Range Rover Sport . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is over het algemeen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover Sport .

Locatie van de zekering ruitbediening van uw Land Rover Range Rover Sport

.

We zullen ons eerst concentreren op de ruitbediening van uw Land Rover Range Rover Sport. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden in de handleiding van uw Land Rover Range Rover Sport.

  • Blader door de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Land Rover Range Rover Sport , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, anders moet u de staat van uw Land Rover Range Rover Sport-raamliftmotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe ga ik ermee om als de ruitbediening van mijn Land Rover Range Rover Sport doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu zien hoe we ermee omgaan als de raamliftzekering van uw Land Rover Range Rover Sport is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of u het kunt, anders brengt u uw voertuig naar uw garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Range Rover updaten?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Sport of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector