Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Range Rover?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en dit brengt ons toch comfort, maar we gaan ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is in onze Land Rover Range Rover, laat staan ​​in de buurt van de zekeringen erop. In dit artikel gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Land Rover Range Rover te vervangen, daarna waar de raamzekering van uw Land Rover Range Rover hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover vervangen?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de raamhefferzekering van uw Land Rover Range Rover door de interesse om het te veranderen. U heeft mogelijk het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Sterker nog, als jij complicaties hebben met uw autoruit, of deze nu geblokkeerd is, of de elektrische ruit van uw Land Rover Range Rover wordt niet meer opgetild is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Land Rover Range Rover als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Evoque touchscreen werkt niet

Waar is de zekering van de raambediening op de Land Rover Range Rover?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Land Rover Range Rover . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is over het algemeen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover .

Positie van de zekering ruitbediening van uw Land Rover Range Rover

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van het elektrisch raam van uw Land Rover Range Rover. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw auto te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Land Rover Range Rover.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Land Rover Range Rover , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Land Rover Range Rover-raamliftmotor of de voedingskabels controleren.
  • Nadat u de zekering van uw autoruit hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe ga ik ermee om als de ruitbediening van mijn Land Rover Range Rover doorbrandt na het vervangen?

Eindelijk zullen we nu zien hoe verder te gaan als de raamliftzekering van uw Land Rover Range Rover is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of je het kunt, breng in elk ander geval je voertuig naar je monteur.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer om te zien of uw zekering doorbrandt nadat deze is vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Land Rover Range Rover Evoque uit?

.

Je weet het nu hoe u de zekering voor de raamlift van uw auto kunt vinden Als u andere zekeringen zoekt, zoals de startzekering op Land Rover Range Rover of de airconditioningzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze webinhoud over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector