Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je de zekering van de airconditioning op de Lincoln MKC?

Recente auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en toch brengt dit ons comfort, we ondergaan helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln MKC, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus problemen met airconditioning zullen ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de airconditioningzekering op uw Lincoln MKC. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Lincoln MKC te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKC .

Waarom de airconditioningzekering op Lincoln MKC vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lincoln MKC door het voordeel van het veranderen. U kunt ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Lincoln MKC meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKC te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de airconditioningzekering van een Lincoln MKC als deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe servicelamp Lincoln MKC uit te schakelen

Waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKC?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Lincoln MKC is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. Wij helpen u na elkaar vind het zekering- en airconditioningrelais op uw Lincoln MKC .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lincoln MKC

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKC. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Lincoln MKC.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lincoln MKC te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lincoln MKC

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKC, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Kijk op de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of kijk in je handboek als je het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Olielamp Lincoln MKS die blijft branden

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKC of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Voor meer tips over de Lincoln MKC, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector