Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Lexus ES?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we echter ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus ES, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig aantasten. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus ES. Om dit te doen, gaan we eerst kijken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus ES te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus ES .

Waarom de knipperzekeringen op Lexus ES vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperende zekering van uw Lexus ES door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In feite, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lexus ES meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Lexus ES te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lexus ES wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Lexus ES, wat moet ik doen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus ES?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Lexus ES is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw motorvoertuig zijn gebaseerd op het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de oplossende werking van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lexus ES .

Vervanging van de interne richtingaanwijzer zekeringen van uw Lexus ES

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lexus ES. Hiervoor moet u wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie bepalen dankzij de handleiding van uw Lexus ES.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lexus ES te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lexus ES

Ten slotte bekijken we nu hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunnen verifiëren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus ES, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lexus ES vervangen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus ES, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Lexus ES wilt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector