Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Lexus IS?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben wij echter ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus IS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk invloed op het comfort van uw auto. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus IS. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus IS te veranderen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus IS .

Waarom de knipperzekeringen op de Lexus IS vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperende zekering van uw Lexus IS door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Lexus IS meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Lexus IS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lexus IS wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lexus IS

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus IS?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Lexus IS is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lexus IS .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lexus IS

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lexus IS. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden in de handleiding van uw Lexus IS.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lexus IS te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lexus IS

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus IS, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van het deksel voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lexus IS?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus IS of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Voor meer tips over de Lexus IS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector