Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Lexus NX?

Moderne voertuigen worden steeds meer voorzien van techniek en toch brengt dit ons comfort, ook wij ondervinden de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus NX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard gevolgen voor het comfort van uw auto. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus NX. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus NX te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus NX .

Waarom de knipperzekeringen op de Lexus NX vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Lexus NX door de interesse om het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lexus NX meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lexus NX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lexus NX wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Oranje lampje Lexus NX dat blijft branden

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Lexus NX?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht zekering op uw Lexus NX is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan sommige elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn gebaseerd op het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de correcte werking van uw airconditioning regelt. Wij helpen u na elkaar ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lexus NX .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lexus NX

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lexus NX. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult zijn exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lexus NX.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lexus NX te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lexus NX

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen verifiëren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus NX, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Lexus NX, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Lexus NX of de claxonzekering, twijfel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Voor meer tips over de Lexus NX kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus NX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector