Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Lincoln MKC?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan ook wij de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKC, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig aantasten. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKC. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKC te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKC .

Waarom de knipperzekeringen op Lincoln MKC vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperende zekering van uw Lincoln MKC door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lincoln MKC meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet er rekening mee houden dat een lont fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKC te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lincoln MKC wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlichten op Lincoln MKS aan?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKC?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht op uw Lincoln MKC smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met sommige elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat zorgt voor de juiste werking van uw airconditioning. Wij helpen u na elkaar ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lincoln MKC .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lincoln MKC

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lincoln MKC. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln MKC.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lincoln MKC te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering(en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lincoln MKC

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKC, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe een Lincoln MKC vergrendelen met een lege batterij?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKC of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector