Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een blinkerzekering op Lincoln MKZ?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln MKZ, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKZ. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKZ te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKZ .

Waarom knipperzekeringen op Lincoln MKZ vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Lincoln MKZ door de interesse om het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lincoln MKZ meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKZ te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lincoln MKZ wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Knipperlicht Lincoln MKZ, wat te doen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKZ?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht op uw Lincoln MKZ smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met sommige elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw motorvoertuig zijn aangesloten op basis van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de oplossende werking van uw airconditioning beheert. Wij helpen u na elkaar ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lincoln MKZ .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lincoln MKZ

.

We zullen eerst kijken naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lincoln MKZ. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln MKZ.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lincoln MKZ te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lincoln MKZ

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunt verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKZ, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKZ vervangen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKZ of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKZ, aarzel dan niet om onze Lincoln MKZ categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector