Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op de Land Rover Evoque?

Moderne voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en dit brengt ons toch comfort, helaas ondergaan we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Evoque, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard gevolgen voor het comfort van uw auto. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Evoque. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Evoque te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op de Land Rover Evoque .

Waarom knipperzekeringen op Land Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperende zekering van uw Land Rover Evoque door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Land Rover Evoque meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet er rekening mee houden dat een lont fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Land Rover Evoque wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Land Rover Evoque, wat moet ik doen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Land Rover Evoque?

We gaan nu zoeken waar het knipperlicht op uw Land Rover Evoque smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er, naast de zekeringen, ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Land Rover Evoque .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Land Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de afslagborden van uw Land Rover Evoque. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Evoque.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Land Rover Evoque te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.
Weiterlesen:
Hoe een 2-persoons Land Rover Evoque ombouwen tot een 5-persoons?

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Land Rover Evoque

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Evoque, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Evoque of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector