Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op de Land Rover Range Rover?

Moderne voertuigen worden steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we echter ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw auto. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Range Rover. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Range Rover te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op de Land Rover Range Rover .

Waarom de knipperzekeringen op de Land Rover Range Rover vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Land Rover Range Rover door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Land Rover Range Rover meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Land Rover Range Rover wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Land Rover Range Rover?

We gaan nu zoeken waar het knipperlicht op uw Land Rover Range Rover smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. Wij helpen u na elkaar ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Land Rover Range Rover .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Land Rover Range Rover

.

We zullen eerst kijken naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Land Rover Range Rover. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Land Rover Range Rover te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Land Rover Range Rover

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector