Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op de Lincoln MKX?

Moderne auto’s worden steeds meer gebouwd met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we echter ook de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKX. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKX te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKX .

Waarom de knipperzekeringen op de Lincoln MKX vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Lincoln MKX door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In feite, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lincoln MKX meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als beveiligingseenheid om overspanning op uw Lincoln MKX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lincoln MKX als deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Lincoln MKX is niet meer koud

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Lincoln MKX?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht op uw Lincoln MKX smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten op basis van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat zorgt voor de juiste werking van uw airconditioning. We zullen u een voor een helpen zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lincoln MKX .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lincoln MKX

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lincoln MKX. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte positie in de handleiding van uw Lincoln MKX.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lincoln MKX te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lincoln MKX

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKX, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Stoel zit Lincoln MKX vast

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKX of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector