Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op de Lincoln Navigator?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, ook wij ondervinden de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln Navigator, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln Navigator. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln Navigator te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln Navigator .

Waarom de knipperzekeringen op Lincoln Navigator vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Lincoln Navigator door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lincoln Navigator meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als een veiligheidseenheid om overspanning op uw Lincoln Navigator te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lincoln Navigator wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln Navigator vervangen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Lincoln Navigator?

We gaan nu zoeken waar de knipperlicht op uw Lincoln Navigator smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met sommige elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen op uw motorvoertuig zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant, naast de zekeringen, is er ook een relais dat zorgt voor de juiste werking van uw airconditioning. Wij helpen u na elkaar zoek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Lincoln Navigator .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lincoln Navigator

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lincoln Navigator. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt. De exacte locatie vindt u in de handleiding van uw Lincoln Navigator.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lincoln Navigator te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lincoln Navigator

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln Navigator, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van het deksel voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln Navigator?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Navigator of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector