Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op Land Rover Discovery Sport?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en dit brengt ons toch comfort, we hebben echter ook last van de keerzijde. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Discovery Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk invloed op het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor vind de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Discovery Sport. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Discovery Sport te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Land Rover Discovery Sport .

Waarom de knipperzekeringen op Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de locatie van de knipperende zekering van uw Land Rover Discovery Sport door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Land Rover Discovery Sport niet meer, als u al hebt gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Houd er rekening mee dat een zekering fungeert als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Land Rover Discovery Sport wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe kan ik het lampje van het dimlicht op mijn Land Rover Discovery vervangen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op de Land Rover Discovery Sport?

We gaan nu zoeken waar het knipperlicht op uw Land Rover Discovery Sport smelt is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw motorvoertuig zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de oplossende werking van uw airconditioning beheert. Wij helpen u na elkaar vind de zekering en het knipperlichtrelais op uw Land Rover Discovery Sport .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Land Rover Discovery Sport

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Land Rover Discovery Sport. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden in de handleiding van uw Land Rover Discovery Sport.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Land Rover Discovery Sport te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.
Weiterlesen:
Olielamp Land Rover Discovery Sport die blijft branden

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Land Rover Discovery Sport

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Discovery Sport, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Land Rover Discovery Sport, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als je meer gidsen over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector