Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op Lincoln Continental?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Continental, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en zijn sommige opties zoals airconditioning onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard gevolgen voor het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln Continental. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln Continental te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln Continental .

Waarom de knipperzekeringen op Lincoln Continental vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperende zekering van uw Lincoln Continental door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lincoln Continental meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Lincoln Continental te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lincoln Continental als deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe een Lincoln Continental met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln Continental?

We gaan nu zoeken waar de oogkleppen op uw Lincoln Continental fuseren is. De richtingaanwijzers hebben betrekking op verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw motorvoertuig zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant is er, naast de zekeringen, ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een zoek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lincoln Continental .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lincoln Continental

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de afslagborden van uw Lincoln Continental. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Lincoln Continental.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lincoln Continental te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lincoln Continental

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lincoln Continental, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Stuck kofferbak op Lincoln Continental, wat kan ik doen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Continental of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector