Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een knipperende zekering op Lincoln MKS?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln MKS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig aantasten. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKS. Om dit te doen, zullen we eerst zien in welke situaties het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lincoln MKS te vervangen, en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKS .

Waarom knipperzekeringen op Lincoln MKS vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperende zekering van uw Lincoln MKS door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Lincoln MKS meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. U moet dat als een lont beschouwen fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de richtingaanwijzerzekering van een Lincoln MKS wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lincoln MKS?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lincoln MKS?

We gaan nu zoeken waar de oogkleppen op uw Lincoln MKS samensmelten is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant, naast de zekeringen, is er ook een relais dat de probleemoplossing van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen ontdek de zekering en het knipperlichtrelais op uw Lincoln MKS .

Vervanging van de interne richtingaanwijzers van uw Lincoln MKS

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lincoln MKS. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln MKS.

  • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering (en) van uw Lincoln MKS te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtrelais van uw Lincoln MKS

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKS, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKC?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKS of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector