Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind je een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Evoque?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Evoque, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Land Rover Evoque. Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Land Rover Evoque te vervangen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Land Rover Evoque hij precies is.

Waarom de zekering voor de ruitbediening van uw Land Rover Evoque vervangen?

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de raamhefferzekering van uw Land Rover Evoque door de betekenis van het veranderen ervan. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je complicaties hebben met het raam van uw motorvoertuig, als het geblokkeerd is, of het elektrisch bedienbare raam van uw Land Rover Evoque niet meer omhoog gaat is het sterk mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Land Rover Evoque als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Evoque blijft branden

Waar is de raamzekering op de Land Rover Evoque?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Land Rover Evoque . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is in de meeste gevallen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen Zoek de zekering ruitbediening op uw Land Rover Evoque .

Positie van de zekering ruitbediening van uw Land Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van het elektrisch raam van uw Land Rover Evoque. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Land Rover Evoque.

  • Blader door de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Land Rover Evoque , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Land Rover Evoque-raamliftmotor of de voedingskabels controleren.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe ga ik ermee om als de ruitbediening van mijn Land Rover Evoque doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken wat we moeten doen als de raamliftzekering van uw Land Rover Evoque is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te verifiëren of je het kunt, breng in elk ander geval je auto naar je garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt nadat deze is vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Land Rover Evoque verwijderen?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden Als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Land Rover Evoque of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector