Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vindt u de zekering van de airconditioner op Lincoln MKS?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn van fundamenteel belang, dus problemen met airconditioning zullen ongetwijfeld het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Lincoln MKS. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de airconditioning op uw Lincoln MKS te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKS .

Waarom de zekering van de airconditioning op Lincoln MKS vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lincoln MKS door de interesse om het te veranderen. U kunt ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Lincoln MKS meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de airconditioningzekering van een Lincoln MKS wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Lincoln MKS die alleen accelereert

Waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKS?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Lincoln MKS is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld op basis van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat zorgt voor de juiste werking van uw airconditioning. Wij helpen u na elkaar Zoek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lincoln MKS .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lincoln MKS

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKS. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte positie in de handleiding van uw Lincoln MKS.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lincoln MKS te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lincoln MKS

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKS, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handboek als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lincoln MKS?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKS, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector