Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vindt u de zekering van de airconditioning op de Lincoln MKZ?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas ondergaan we ook de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln MKZ, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn essentieel, dus problemen met airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw auto beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de airconditioningzekering op uw Lincoln MKZ. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de airconditioning op uw Lincoln MKZ te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKZ .

Waarom de airconditioningzekering op Lincoln MKZ vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lincoln MKZ door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Lincoln MKZ Als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKZ te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Lincoln MKZ wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke oorzaak .

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lincoln MKZ

Waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKZ?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Lincoln MKZ is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten op basis van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lincoln MKZ .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lincoln MKZ

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKZ. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln MKZ.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lincoln MKZ te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lincoln MKZ

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKZ, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Kijk aan de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg je gebruikershandleiding als je het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Lincoln MKZ?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKZ of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer gidsen over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector