Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vindt u de zekering van de airconditioning op Lincoln Continental?

Moderne auto’s worden steeds meer ontworpen met technologie en toch brengt dit ons comfort, helaas ondergaan we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Continental, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn fundamenteel, dus airconditioningsproblemen zullen ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de airconditioningzekering op uw Lincoln Continental. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Lincoln Continental te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lincoln Continental .

Waarom de airconditioningzekering op Lincoln Continental vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lincoln Continental door het voordeel van het veranderen. Je zou kunnen ervaren alsof je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je airconditioning werkt niet op Lincoln Continental meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lincoln Continental te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Lincoln Continental wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lincoln Continental?

Waar is de airconditioningzekering op Lincoln Continental?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Lincoln Continental is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld op basis van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat zorgt voor de goede werking van uw airconditioning. Wij helpen u na elkaar ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lincoln Continental .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lincoln Continental

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lincoln Continental. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln Continental.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lincoln Continental te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lincoln Continental

Ten slotte bekijken we nu hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lincoln Continental, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Lincoln Continental motor rammelt als het koud is

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Continental of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector