Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vindt u een zekering voor een elektrisch raam op Lincoln Continental?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Continental, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van het elektrisch raam op uw Lincoln Continental. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst uitzoeken in welke situaties het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Lincoln Continental te vervangen, daarna waar de raamzekering van uw Lincoln Continental hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Lincoln Continental vervangen?

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de raamhefferzekering van uw Lincoln Continental door het voordeel van het veranderen. U heeft mogelijk het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Sterker nog, als jij problemen heeft met het raam van uw motorvoertuig, als het vastzit, of als het elektrisch raam van uw Lincoln Continental niet meer omhoog gaat is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lincoln Continental te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Lincoln Continental wanneer de ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln Continental

Waar is de zekering van de raambediening op Lincoln Continental?

We zullen nu zoek de zekering in het elektrisch bedienbare raam van uw Lincoln Continental . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is in de meeste gevallen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering van het elektrisch raam op uw Lincoln Continental .

Positie van de zekering ruitbediening van uw Lincoln Continental

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van het elektrisch raam van uw Lincoln Continental. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt. U kunt de exacte locatie bepalen aan de hand van de handleiding van uw Lincoln Continental.

  • Blader door de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Lincoln Continental , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Lincoln Continental-raamliftmotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Wat moet ik doen als de elektrische ruit van mijn Lincoln Continental doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken wat we moeten doen als de raamliftzekering van uw Lincoln Continental is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te verifiëren of je het kunt, breng in elk ander geval je auto naar je garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Mijn Lincoln Continental trekt naar rechts, wat moet ik doen?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Lincoln Continental of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector