Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op de Land Rover LR4?

In dit artikel gaan we het hebben over een onderwerp dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Land Rover LR4 zit is noodzakelijk. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Land Rover LR4 bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Land Rover LR4?

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende soorten krikken die er zijn. Desalniettemin zullen de meeste Land Rover LR4 over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Land Rover LR4 : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen ontdekt op instapmodellen, of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die zich onder de auto bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Land Rover LR4 : Het gebruikt precies hetzelfde basisprincipe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik dat kan een hoger laadvermogen tillen.
  • De hydraulische krik voor Land Rover LR4 : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s, en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of in autocentra gekocht. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover LR4 blijft branden

.

Waar is de krik op de Land Rover LR4?

We beginnen nu met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Land Rover LR4? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van het automerk en -model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Land Rover LR4-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Land Rover LR4 heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, het is mogelijk dat u deze informatie niet heeft. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Land Rover LR4:

  • De meest voorkomende positie voor een krik is in de kofferbak van je Land Rover LR4. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Land Rover LR4 bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Stank in de airconditioner Land Rover LR4

Hoe gebruik je de krik op een Land Rover LR4?

Ten slotte laten we je snel zien hoe je de krik op je Land Rover LR4 gebruikt. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Land Rover LR4, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft alleen een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Land Rover LR4 optilt, moet u niet vergeten de handrem in te schakelen, evenals een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Land Rover LR4 omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat genoeg.

Kijk voor meer tips over de Land Rover LR4 in de categorie Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector