Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op de Land Rover Range Rover Sport?

In dit bericht gaan we in op een onderwerp dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Land Rover Range Rover Sport staat is belangrijk. Het is duidelijk dat je zonder de krik niet de mogelijkheid hebt om je auto op te tillen en vervolgens een wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Land Rover Range Rover Sport bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Land Rover Range Rover Sport?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Uiteraard zullen de meeste Land Rover Range Rover Sport desalniettemin worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Land Rover Range Rover Sport : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, bevindt zich over het algemeen op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Land Rover Range Rover Sport : Het gebruikt precies hetzelfde basisprincipe als de krik die eerder is gezien, namelijk een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en losgeschroefd om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik dat kan een hoger laadvermogen tillen.
  • De hydraulische krik voor Land Rover Range Rover Sport : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Range Rover Sport?

.

Waar is de krik op de Land Rover Range Rover Sport?

We zullen nu beginnen met het deel waardoor je zeker naar dit bericht bent gekomen, waar is de krik op een Land Rover Range Rover Sport? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Land Rover Range Rover Sport-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Land Rover Range Rover Sport net heeft gekocht, een lening heeft gekregen of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Land Rover Range Rover Sport:

  • De meest basale positie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Land Rover Range Rover Sport bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je nog steeds het reservewiel hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op de Land Rover Range Rover uitschakelen?

Hoe gebruik je de krik op een Land Rover Range Rover Sport?

Ten slotte laten we je vrij snel zien hoe je de krik van je Land Rover Range Rover Sport kunt gebruiken. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Land Rover Range Rover Sport, blijft de procedure hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Land Rover Range Rover Sport optilt, moet u niet vergeten de handrem in te schakelen en ook een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Land Rover Range Rover Sport omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat genoeg.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector