Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op de Land Rover Range Rover?

In dit artikel gaan we een onderwerp behandelen dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Land Rover Range Rover zit is belangrijk. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Land Rover Range Rover bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Land Rover Range Rover?

Dus we beginnen ons artikel met de verschillende soorten krikken die er zijn. Hoewel de meeste Land Rover Range Rover over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde type krik, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Land Rover Range Rover : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen geïdentificeerd op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig is geplaatst om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Land Rover Range Rover : Het gebruikt exact hetzelfde basisprincipe als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om deze te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor de Land Rover Range Rover : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van voertuigen en wordt gewoonlijk alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Land Rover Range Rover, wat moet ik doen?

.

Waar is de krik op de Land Rover Range Rover?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Land Rover Range Rover? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Land Rover Range Rover-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Land Rover Range Rover heeft gekocht, er een hebt uitgeleend of deze huurt, u beschikt mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig, deze locaties kunnen variëren afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Land Rover Range Rover:

  • De meest voorkomende positie voor een krik is in de kofferbak van uw Land Rover Range Rover. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Land Rover Range Rover bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Olielamp Land Rover Range Rover die blijft branden

Hoe gebruik je de krik op een Land Rover Range Rover?

Ten slotte zullen we vrij snel beschrijven hoe je de krik op je Land Rover Range Rover gebruikt. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Land Rover Range Rover, het proces blijft vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Land Rover Range Rover optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Land Rover Range Rover omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector