Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar zit de krik op Land Rover Discovery Sport?

In dit artikel gaan we een thema behandelen dat voor iedereen van nut kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Land Rover Discovery Sport staat is noodzakelijk. In werkelijkheid heb je zonder de krik niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en daarom een ​​wiel te verwisselen, of om toegang te krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Land Rover Discovery Sport bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Land Rover Discovery Sport?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Land Rover Discovery Sport over het algemeen zullen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Land Rover Discovery Sport : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, bevindt zich over het algemeen op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft maar één gelede arm die onder de auto wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Land Rover Discovery Sport : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te brengen en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal het mogelijk maken om een ​​stabielere krik te hebben die kan hef een hoger laadvermogen op.
  • De hydraulische krik voor Land Rover Discovery Sport : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Olielampje Land Rover Discovery dat blijft branden

.

Waar is de krik op Land Rover Discovery Sport?

We zullen nu beginnen met het deel dat je zeker naar deze post hebt gebracht, waar is de krik op een Land Rover Discovery Sport? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar afhankelijk van het automerk en -model is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Land Rover Discovery Sport-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Land Rover Discovery Sport heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, u beschikt mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw auto, deze locaties kunnen mogelijk veranderen afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Land Rover Discovery Sport:

  • De meest algemene positie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Land Rover Discovery Sport. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie: uw krik mag in uw kofferbak zitten, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Land Rover Discovery Sport bevindt zich onder uw auto. Als je nog steeds het reservewiel hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Land Rover Discovery Sport?

Hoe gebruik je de krik op een Land Rover Discovery Sport?

Ten slotte laten we je snel zien hoe je de krik op je Land Rover Discovery Sport kunt gebruiken. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Land Rover Discovery Sport, het proces blijft vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Land Rover Discovery Sport optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Land Rover Discovery Sport omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat genoeg.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector