Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Land Rover Freelander verbrand plastic?

Altijd je auto in de gaten houden is het beste wat je kunt doen. Desalniettemin is conventioneel onderhoud bedoeld om uw Land Rover Freelander in de loop van de tijd soepel te laten werken, maar sommige onverwachte storingen kunnen uw jaarlijkse budget voor motorvoertuigen flink verhogen. In dit artikel gaan we praten over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoudspagina gemaakt om je te helpen in het geval dat je merkt een geur van verbrand plastic uit uw Land Rover Freelander . Om u te helpen controleren of het niets belangrijks is, zullen we eerst de verschillende dingen belichten die een verbrande plastic geur op uw motorvoertuig kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe vindt u de bron van deze geur van verbrand plastic op uw Land Rover Freelander? .

De verschillende mogelijke wortels en risico’s van geur van verbrand plastic op een Land Rover Freelander

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende mogelijke wortels van verbrande plastic geur op een Land Rover Freelander . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber bijna nooit een goed teken. Het is duidelijk dat recente voertuigen er vol mee zitten en het kan een teken zijn van een belangrijke storing. Hieronder zullen we de verschillende mogelijke oorzaken van de geur van verbrand plastic bekijken:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorsprong van een dergelijke geur. Het doel van tandwiel- of transmissieolie is natuurlijk om de verschillende componenten van uw versnellingsbak te smeren zodat alle tandwielen en rondsels niet kapot gaan, het heeft ook een tweede doel als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie na verloop van tijd zijn prestaties verliezen en de onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en dus die verbrande plastic geur op uw Land Rover Freelander afgeeft. U loopt het risico uw versnellingsbak te slijten als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin, zeldzamer, is het mogelijk dat door slijtage uw riem, die voornamelijk van rubber is gemaakt, degradeert en niet meer volledig om zijn as draait. Met de wrijving die hierdoor ontstaat zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber produceren in het motorblok van uw Land Rover Freelander.
  • Defecte slangslijtage: Deze omstandigheid doet zich specifiek voor bij Land Rover Freelanders die een paar jaar oud beginnen te worden of die lang zijn gebleven zonder te rollen. In werkelijkheid zal het opslaan van uw auto, in tegenstelling tot wat u zou denken, ervoor zorgen dat de plastic onderdelen vrij snel verslijten. Slangen hebben als eersten last van dit fenomeen. Het rubber zal beetje bij beetje desintegreren en met de stijgende warmte van de vloeistof die erin circuleert, kan het mogelijk smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoireriem.
  • Een lichaamscomponent: Minder vaak voorkomend, specifiek aanwezig bij Land Rover Freelander’s die een kleine schok hebben gehad. Na een voor- of achteraanrijding kunnen wielkasten, bumpers of andere kunststof carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, mogelijk tegen een van uw wielen wrijven en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan ook leiden tot slijtage van uw banden.
Weiterlesen:
Land Rover Freelander die sterft tijdens het rijden

Hoe kom je erachter waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Land Rover Freelander?

En nu, om onze inhoudspagina af te maken, gaan we proberen u te helpen zoek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Land Rover Freelander . Nu je de verschillende mogelijke oorsprong van deze geur kent, hoeven we alleen maar wat controles uit te voeren om de sporen te verwijderen die je niet aangaan en je probleem snel op te lossen. Als uw Land Rover Freelander warm ruikt, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp door te nemen.

  • Transmissieolie: Niets is minder ingewikkeld, open uw transmissieoliedop (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur is en voldoende vloeibaar is. Als je vuil binnenin ontdekt en het is donkerder, is het tijd om het te vervangen. Aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen om erachter te komen hoe u de versnellingsbakolie van een Land Rover Freelander kunt verversen.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan mogelijk ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat is. Aarzel niet om hem te vervangen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit de omstandigheid is, verander ze dan.
  • Carrosseriedelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Land Rover Freelander kan veroorzaken, een lichaamsdeel, controleer alle wielkasten waar geen enkel onderdeel tegenaan schuurt

    Kijk voor meer tips over de Land Rover Freelander in de categorie Land Rover Freelander.

Weiterlesen:
Hoe maak je Land Rover Freelander-injectoren schoon?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector