Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Land Rover LR4 verbrand plastic?

Uw auto permanent in de gaten houden is het beste wat u kunt doen. Niettemin is conventioneel onderhoud bedoeld om uw Land Rover LR4 in de loop van de tijd soepel te laten werken, maar sommige onverwachte defecten kunnen een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse autobudget. Vandaag gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing.Daarom heeft ons team deze inhoud geschreven om je te helpen in het geval dat je merkt een verbrande plastic geur afkomstig van uw Land Rover LR4 . Om u te helpen verifiëren dat het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen schetsen die een verbrande plastic geur in uw auto kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe ontdek je de oorzaak van deze verbrande plastic geur op je Land Rover LR4? .

De verschillende mogelijke wortels en geurrisico’s van verbrand plastic op een Land Rover LR4

Dus we beginnen onze richtlijn met de verschillende mogelijke wortels van verbrande plastic geur op een Land Rover LR4 . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nooit een goede indicator. In feite zitten recente voertuigen er vol mee en kan dit een teken zijn van een belangrijke storing. Hieronder zullen we de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur bekijken:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorsprong van een dergelijke geur. In feite is de werking van tandwiel- of transmissieolie het smeren van de verschillende elementen van uw versnellingsbak, zodat alle tandwielen en rondsels niet kapot gaan, het heeft ook een tweede werking als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie op de lange termijn zijn efficiëntie verliezen en de auto-onderdelen niet smeren en ook niet de temperatuur regelen, waardoor de olie oververhit raakt en zo die verbrande plastic geur afgeeft op uw Land Rover LR4. U loopt het risico uw versnellingsbak voor te dragen als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin zeldzamer, het is met slijtage mogelijk dat uw riem, die voornamelijk van rubber is gemaakt, zal afnemen en niet meer volledig om zijn as zal draaien. Met de wrijving die hierdoor wordt veroorzaakt, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van uw Land Rover LR4 veroorzaken.
  • Defecte slangslijtage: Deze zaak doet zich specifiek voor bij Land Rover LR4 die een paar jaar oud begint te worden of die lang is blijven hangen zonder te rollen. Als u uw auto opslaat in tegenstelling tot wat u misschien zou denken, zullen de plastic auto-onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die aan dit fenomeen lijden. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het mogelijk smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder gebruikelijk, specifiek aanwezig op Land Rover LR4’s die een kleine schok hebben opgelopen. Na een aanrijding van voor of achter kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic auto-onderdelen van de carrosserie die mogelijk zijn verbogen, mogelijk tegen een van uw wielen schuren en die verbrande plastic geur afgeven. Dit kan net zo goed uw banden verslijten.
Weiterlesen:
Stank in de airconditioner Land Rover LR4

Hoe identificeer je waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Land Rover LR4?

En nu, om onze inhoud af te maken, gaan we proberen u te helpen ontdek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Land Rover LR4 . Nu je de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, zullen we alleen wat controles moeten uitvoeren om de sporen te verwijderen die je niet aangaan en je probleem snel op te lossen. Als uw Land Rover LR4 warm ruikt, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp door te nemen.

  • Transmissieolie: Niets is minder ingewikkeld, open uw transmissieoliedop (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en voldoende vloeibaar is. Als je binnenin puin ziet en het is donkerder, dan is het tijd om het te vervangen. Denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen om te bepalen hoe u de versnellingsbakolie op een Land Rover LR4 kunt verversen.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan mogelijk ook een fluitend geluid produceren als deze in slechte staat verkeert. Denk niet twee keer na om het te veranderen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, vervang ze dan.
  • Carrosserie-auto-onderdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Land Rover LR4 kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, verifieer alle wielkasten, waar geen onderdeel tegenaan wrijft

    Bekijk de categorie Land Rover LR4 voor meer tips over de Land Rover LR4.

Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Land Rover LR4, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector