Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Lexus ES verbrand plastic?

Altijd goed voor je auto zorgen is het beste wat je kunt doen. Hoewel conventioneel onderhoud uw Lexus ES in de loop van de tijd soepel moet houden, kunnen sommige onverwachte storingen uw jaarlijkse budget voor motorvoertuigen flink verhogen. In dit artikel gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoudspagina gemaakt om je te helpen bij het identificeren een verbrande plastic geur die uit uw Lexus ES komt . Om u te helpen verifiëren dat het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen schetsen die een verbrande plastic geur op uw motorvoertuig kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe ontdek je de oorzaak van deze verbrande plastic geur op je Lexus ES? .

De verschillende mogelijke bronnen en risico’s van geur van verbrand plastic op een Lexus ES

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de verschillende mogelijke bronnen van verbrande plastic geur op een Lexus ES . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nooit een goed teken. In feite zitten recente voertuigen er vol mee en kan dit een teken zijn van een belangrijke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorsprong van een dergelijke geur. In feite is de functie van tandwiel- of transmissieolie het smeren van de verschillende componenten van uw versnellingsbak zodat niet alle tandwielen en rondsels kapot gaan, het heeft ook een tweede functie als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie op de lange termijn zijn efficiëntie verliezen en de auto-onderdelen niet smeren en de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en zo die verbrande plastic geur afgeeft op uw Lexus ES. U loopt het risico uw versnellingsbak voor te dragen als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Hoewel zeldzamer, is het met slijtage mogelijk dat uw riem, die voornamelijk van rubber is gemaakt, zal verslechteren en niet meer volledig om zijn as zal draaien. Met de wrijving die hierdoor ontstaat, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber produceren in het motorblok van uw Lexus ES.
  • Defecte slangslijtage: Deze zaak doet zich specifiek voor bij Lexus ES die een paar jaar oud begint te worden of die lang is gebleven zonder te rollen. In werkelijkheid zal het opbergen van uw voertuig, in tegenstelling tot wat u zou denken, ervoor zorgen dat de plastic auto-onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die last hebben van dit fenomeen. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het mogelijk smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder algemeen, specifiek aanwezig op Lexus ES’s die een kleine schok hebben opgelopen. Na een aanrijding van voor of achter kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic auto-onderdelen van de carrosserie die mogelijk zijn verbogen, mogelijk tegen een van uw wielen schuren en die verbrande plastic geur afgeven. Dit kan ook uw banden voorslijten.
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Lexus ES?

Hoe kom je erachter waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Lexus ES?

En nu, om onze inhoudspagina af te maken, gaan we proberen u te helpen ontdek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Lexus ES . Nu u de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, zullen we nog wat controles moeten uitvoeren om de sporen te verwijderen die u niet aangaan en uw probleem snel op te lossen. Als uw Lexus ES warm ruikt, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

  • Transmission oil: Nothing could be simpler, open your transmission oil cap (when cold) and verify that your oil is reddish in colour and fluid enough. If you see debris inside, and it is darker, it’s time to change it. Do not think twice to seek advice from our content page to find out how to change the gearbox oil on a Lexus ES.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan mogelijk ook een fluitend geluid produceren als deze in slechte staat verkeert. Denk niet twee keer na om het te veranderen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, vervang ze dan.
  • Carrosserie-auto-onderdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Lexus ES kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, verifieer alle wielkasten, waar geen enkel onderdeel tegenaan wrijft

    Als u nog vragen heeft over de Lexus ES, aarzel dan niet om onze Lexus ES-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Lexus ES?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector