Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Lincoln MKS verbrand plastic?

Altijd goed voor je auto zorgen is het beste wat je kunt doen. Hoewel klassieke routinematige service is ontworpen om uw Lincoln MKS in de loop van de tijd soepel te laten werken, kunnen sommige onvoorziene storingen een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse autobudget. Vandaag gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoud gemaakt om je te helpen bij het identificeren een verbrande plastic geur veroorzaakt door uw Lincoln MKS . Om u te helpen verifiëren dat het niets belangrijks is, zullen we eerst de verschillende dingen schetsen die een verbrande plastic geur in uw auto kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe vind je de bron van deze verbrande plastic geur op je Lincoln MKS? .

De verschillende mogelijke bronnen en risico’s van geur van verbrand plastic op een Lincoln MKS

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de verschillende mogelijke bronnen van verbrande plastic geur op een Lincoln MKS . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nauwelijks een goede indicator. In werkelijkheid zitten moderne voertuigen er vol mee en het kan een teken zijn van een grote storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorzaak van een dergelijke geur. In feite is het doel van tandwiel- of transmissieolie om de verschillende componenten van uw tandwielkast te smeren zodat alle tandwielen en rondsels niet beschadigd raken, het heeft ook een tweede doel als temperatuurregelaar. Na verloop van tijd zal de olie echter zijn prestatie verliezen en de auto-onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en zo die verbrande plastic geur afgeeft op uw Lincoln MKS. U loopt het risico uw versnellingsbak voor te dragen als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Hoewel zeldzamer, is het met slijtage mogelijk dat uw riem, die voornamelijk van rubber is gemaakt, zal verslechteren en niet meer volledig om zijn as zal draaien. Met de wrijving die hierdoor wordt veroorzaakt, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van uw Lincoln MKS genereren.
  • Defecte slangslijtage: Deze zaak doet zich specifiek voor bij Lincoln MKS die een paar jaar oud beginnen te worden of die lang zijn gebleven zonder te rollen. Als u uw auto opslaat in tegenstelling tot wat u misschien zou denken, zullen de plastic auto-onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die aan dit fenomeen lijden. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het mogelijk smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder algemeen, specifiek aanwezig op Lincoln MKS’s die een kleine schok hebben opgelopen. Na een aanrijding van voor of achter kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic auto-onderdelen van de carrosserie die mogelijk zijn verbogen, mogelijk tegen een van uw wielen schuren en die verbrande plastic geur afgeven. Dit kan net zo goed uw banden verslijten.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Lincoln MKC verwijderen?

Hoe te identificeren waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Lincoln MKS?

En nu, om onze inhoud af te maken, gaan we proberen u te helpen zoek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Lincoln MKS . Nu u de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, moeten we enkele controles uitvoeren om de sporen die u niet aangaan te verwijderen en uw probleem snel op te lossen. Als uw Lincoln MKS warm ruikt, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te lezen.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open de dop van uw transmissieolie (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en voldoende vloeibaar is. Als je binnenin puin ontdekt en het is donkerder, dan is het tijd om het te vervangen. Denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud om te bepalen hoe u de versnellingsbakolie op een Lincoln MKS kunt verversen.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan mogelijk ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat verkeert. Denk niet twee keer na om het te veranderen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, verander ze dan.
  • Carrosserie auto-onderdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Lincoln MKS kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, verifieer alle wielkasten, waar geen enkel onderdeel tegen wrijft

    Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Weiterlesen:
Venster zit vast op Lincoln MKC, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector