Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Lincoln MKX verbrand plastic?

Altijd goed voor je auto zorgen is het beste wat je kunt doen. Hoewel klassiek onderhoud is ontworpen om uw Lincoln MKX in de loop van de tijd soepel te laten werken, kunnen sommige onvoorziene storingen een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse autobudget. Vandaag gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoudspagina gemaakt om je te helpen in het geval dat je merkt een verbrande plastic geur afkomstig van uw Lincoln MKX . Om u te helpen controleren of het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen beschrijven die een verbrande plastic geur in uw auto kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe vind je de oorzaak van deze verbrande plastic geur op je Lincoln MKX? .

De verschillende mogelijke oorzaken en risico’s van geur van verbrand plastic op een Lincoln MKX

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur op een Lincoln MKX . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nooit een goede indicator. In werkelijkheid zitten moderne auto’s er vol mee en het kan een teken zijn van een aanzienlijke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorzaak van een dergelijke geur. In feite is de functie van tandwiel- of transmissieolie om de verschillende componenten van uw versnellingsbak te smeren, zodat alle tandwielen en rondsels niet kapot gaan, het heeft ook een tweede functie als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie na verloop van tijd zijn doeltreffendheid verliezen en de onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en zo die verbrande plastic geur afgeeft op uw Lincoln MKX. U loopt het risico uw versnellingsbak voor te dragen als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Hoewel zeldzamer, is het met slijtage mogelijk dat uw riem, die hoofdzakelijk van rubber is gemaakt, zal afnemen en niet meer volledig om zijn as zal draaien. Met de wrijving die hierdoor ontstaat, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van je Lincoln MKX veroorzaken.
  • Defecte slangslijtage: Deze zaak doet zich specifiek voor bij Lincoln MKX die een paar jaar oud begint te worden of die lang is gebleven zonder te rollen. In werkelijkheid zal het opbergen van uw auto, in tegenstelling tot wat u zou denken, de plastic onderdelen vrij snel verslijten. Slangen zijn de eersten die last hebben van dit fenomeen. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder standaard, specifiek aanwezig op Lincoln MKX’s die een kleine schok hebben opgelopen. Na een aanrijding van voren of van achteren kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic carrosseriedelen die mogelijk zijn verbogen, tegen een van uw wielen schuren en die verbrande plastic geur afgeven. Dit kan net zo goed uw banden verslijten.
Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Lincoln MKX

Hoe identificeer je waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Lincoln MKX?

En nu, om onze inhoudspagina af te maken, gaan we proberen u te helpen zoek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op je Lincoln MKX . Nu u de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, moeten we enkele controles uitvoeren om de sporen die u niet aangaan, te verwijderen en uw probleem snel op te lossen. Als uw Lincoln MKX warm ruikt, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open uw transmissieoliedop (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur is en voldoende vloeibaar is. Als je vuil binnenin ontdekt en het is donkerder, is het tijd om het te vervangen. Aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen om te zien hoe u de versnellingsbakolie van een Lincoln MKX ververst.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat is. Aarzel niet om hem te vervangen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, verander ze dan.
  • Lichaamsdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Lincoln MKX kan veroorzaken, een lichaamsonderdeel, controleer alle wielkasten, waar geen onderdeel tegen wrijft

    Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lincoln MKX doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector