Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Lincoln Navigator verbrand plastic?

De hele tijd uw auto in de gaten houden is het beste wat u kunt doen. Hoewel conventioneel routineonderhoud is ontworpen om uw Lincoln Navigator in de loop van de tijd soepel te laten werken, kunnen sommige onverwachte defecten een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse budget voor motorvoertuigen. In dit artikel gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing.Daarom heeft ons team dit artikel gemaakt om je te helpen als je een verbrande plastic geur veroorzaakt door uw Lincoln Navigator . Om u te helpen controleren of het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen belichten die een verbrande plastic geur op uw motorvoertuig kunnen genereren, en vervolgens, in een tweede stap, hoe ontdek je de oorsprong van deze verbrande plastic geur op je Lincoln Navigator? .

De verschillende mogelijke wortels en risico’s van geur van verbrand plastic op een Lincoln Navigator

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende mogelijke wortels van verbrande plastic geur op een Lincoln Navigator . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nauwelijks een goede indicator. Het is duidelijk dat moderne auto’s er vol mee zitten en het kan een teken zijn van een belangrijke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorzaak van een dergelijke geur. Het is duidelijk dat de werking van tandwiel- of transmissieolie is om de verschillende elementen van uw versnellingsbak te smeren, zodat alle tandwielen en rondsels niet kapot gaan, het heeft ook een tweede werking als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie na verloop van tijd zijn efficiëntie verliezen en de onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en dus die verbrande plastic geur afgeeft op uw Lincoln Navigator. U loopt het risico uw versnellingsbak voor te dragen als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Hoewel zeldzamer, is het met slijtage mogelijk dat uw riem, die hoofdzakelijk van rubber is gemaakt, zal afnemen en niet meer volledig om zijn as zal draaien. Met de wrijving die hierdoor wordt veroorzaakt, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van uw Lincoln Navigator veroorzaken.
  • Defecte slangslijtage: Deze omstandigheid doet zich specifiek voor bij Lincoln Navigator die een paar jaar oud begint te worden of die lang is gebleven zonder te rollen. Als u uw auto opbergt in tegenstelling tot wat u zou denken, zullen de plastic onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die last hebben van dit fenomeen. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder basic, specifiek aanwezig op Lincoln Navigator’s die een kleine schok hebben opgelopen. Na een aanrijding van voor of achter kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, tegen een van uw wielen schuren en die verbrande plastic geur afgeven. Dit kan net zo goed uw banden verslijten.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln Navigator vervangen?

Hoe identificeer je waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Lincoln Navigator?

En nu, om ons artikel af te maken, gaan we proberen u te helpen ontdek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Lincoln Navigator . Nu je de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, zullen we alleen wat controles moeten uitvoeren om de sporen die je niet aangaan kwijt te raken en je probleem snel op te lossen. Als uw Lincoln Navigator warm ruikt, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit onderwerp te bekijken.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open uw transmissieoliedop (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur is en voldoende vloeibaar is. Als je binnenin puin ontdekt en het is donkerder, dan is het tijd om het te vervangen. Denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen om te zien hoe u de versnellingsbakolie op een Lincoln Navigator kunt verversen.
  • Accessoiregordel: controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid produceren als het in slechte staat is. Denk niet twee keer na om het te veranderen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, vervang ze dan.
  • Lichaamsdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Lincoln Navigator kan veroorzaken, een lichaamsdeel, controleer alle wielkasten, waar geen enkel onderdeel tegen wrijft

    Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Lincoln Navigator DIE problemen hebben met stationair draaien
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector