Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn benzinedeur vast op Lexus NX?

Sommige problemen met onze auto’s klinken onbeduidend, maar kunnen frustrerend zijn, zoals het laten piepen van uw ruitenwissers. Anderen, ongeacht of ze niet ernstig zijn, voorkomen dat u uw Lexus NX op een normale manier gebruikt, zoals een lekke band of het hebben van de brandstofdeur zit vast op je xXX. U zult niet langer de mogelijkheid hebben om uw tank te vullen en als gevolg daarvan op lange termijn uw auto niet kunnen gebruiken. Dit is precies waarom we dit artikel hebben gemaakt, om u te helpen snel een antwoord te krijgen op uw problemen met de brandstofval, zodat u uw auto op een normale manier kunt gebruiken. Om dit te doen, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de brandstofdeur van uw Lexus NX vastzit, en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de brandstofdeur van mijn Lexus NX vast?

Dus we beginnen ons artikel met de oorsprong van uw problemen met de brandstofvanger bleven hangen op Lexus NX. Vergeet niet dat deze brandstofdeur over het algemeen wordt bediend door een elektromotor, maar in sommige jaren of afhankelijk van de opties van uw auto, wordt hij alleen bediend met een kabel. In de meeste gevallen is het dat ook de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. Af en toe kan het zo zijn de zekering in de brandstofdeur die defect is aan uw Lexus NX. Overweeg dus om al deze componenten één voor één te controleren om de oorzaak van uw brandstofdeurproblemen op Lexus NX te achterhalen. Ga naar het volgende deel van dit artikel om oplossingen voor uw problemen te vinden.

Weiterlesen:
Hoe riemalarm op Lexus NX uitschakelen?

Wat als de brandstofdeur van mijn Lexus NX vastzit?

We gaan u nu één voor één de diverse oplossingen voor elk van de triggers laten zien van een brandstofdeur vast op Lexus NX, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om dit soort problemen niet langer te lijden.

Onderzoek de zekeringen van de brandstofdeur

Het eerste mogelijke motief van een vastzittende brandstofdeur op uw Lexus NX is dat de zekering voor de deuropening is mislukt. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, onderzoeken op welke zekeringkast degene waarop u zich concentreert zich bevindt (dashboard of motorcompartiment) en eenmaal gevonden, onderzoek de staat en vervang eventueel de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die op uw Lexus NX zit, denk dan niet twee keer na om advies in ons artikel in te winnen om u te helpen uw problemen op te lossen.

Bekijk de bedieningskabel van de brandstofdeur

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw brandstofdeur op Lexus NX is dat de brandstofcontrolekabel vastzit. Om dit probleem te verhelpen, zult u moeten proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om het brandstofdeurslot los te wrikken met bijvoorbeeld een platte schroevendraaier terwijl u probeert de brandstofdeuropener te openen. Denk niet twee keer na om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en vermijd herhaling van dit probleem.

Vervang de motor van de brandstofdeuropening

Vaak worden de problemen veroorzaakt door de motor die de opening van de brandstofdeur van uw Lexus NX regelt. Als het luik vastzit, kan de motor doorgebrand zijn, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, hiervoor moet u toegang krijgen vanaf de binnenkant van uw kofferbak door de bekleding ervan te verwijderen.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Lexus NX, wat te doen?

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Om te eindigen, als laatste optie om een ​​brandstofdeur op Lexus NX te ontgrendelen, je moet de noodopeningsstang in je kofferbak gebruiken. Om dit te doen, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en raadpleegt u de gebruikershandleiding van uw Lexus NX voor de exacte locatie van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen, is het activeren om de brandstofklep van uw auto te ontgrendelen.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector