Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn brandstofdeur vast op de Land Rover Evoque?

Sommige zorgen over onze auto’s zien er triviaal uit, maar kunnen irritant zijn, zoals het laten piepen van uw ruitenwissers. Anderen, ongeacht of ze niet belangrijk zijn, zullen voorkomen dat u uw Land Rover Evoque op een normale manier gebruikt, zoals een lekke band of het hebben van de brandstofdeur zit vast op je xXX. U zult niet langer de mogelijkheid hebben om uw tank te vullen en daardoor op lange termijn uw auto niet kunnen gebruiken. Dit is precies waarom we deze inhoudspagina hebben gemaakt, om u te helpen een snelle behandeling van uw probleem met de brandstofval te krijgen, zodat u uw auto op een normale manier kunt gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de brandstofdeur van uw Land Rover Evoque vastzit, en ten tweede hoe we deze kunnen deblokkeren.

Waarom zit de brandstofdeur van mijn Land Rover Evoque vast?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de bron van uw zorgen over de brandstofval blijven steken op Land Rover Evoque. Vergeet niet dat deze brandstofdeur soms wordt aangedreven door een elektromotor, maar in sommige jaren of volgens de opties van uw auto, wordt hij alleen aangedreven door een kabel. Meestal is het dat ook de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. In sommige gevallen kan dat zo zijn de zekering van de brandstofdeur die defect is aan uw Land Rover Evoque. Bekijk dus al deze componenten één voor één om de oorzaak van uw brandstofdeurprobleem op Land Rover Evoque te ontdekken. Ga naar het volgende deel van deze inhoudspagina om oplossingen voor uw probleem te vinden.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Land Rover Evoque, wat te doen?

Wat als de brandstofdeur van mijn Land Rover Evoque vastzit?

We gaan u nu één voor één de verschillende oplossingen voor elk van de oorzaken presenteren van een brandstofdeur vast op Land Rover Evoque, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om deze vorm van moeilijkheden niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

Het eerste mogelijke motief van een vastzittende brandstofdeur op uw Land Rover Evoque is dat de zekering voor de deuropening is mislukt. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, onderzoeken op welke zekeringkast degene waarop u zich concentreert zich bevindt (dashboard of motorcompartiment) en eenmaal vastgesteld, onderzoek de toestand en vervang eventueel de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die op uw Land Rover Evoque vastzit, aarzel dan niet om onze artikelinhoud te raadplegen om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw brandstofdeurprobleem op Land Rover Evoque is dat de brandstofcontrolekabel vastzit. Om dit probleem te verhelpen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om het brandstofdeurslot met een platte schroevendraaier los te wrikken terwijl u dit doet terwijl u de brandstofdeuropener probeert te openen. Wees niet terughoudend om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en vermijd herhaling van dit probleem.

Vervang de motor van de brandstofdeuropening

Vaak wordt het probleem veroorzaakt door de motor die de opening van de brandstofdeur van uw Land Rover Evoque beheert. Als het luik vastzit, kan de motor doorbranden, om het te vervangen, moet u de motor vervangen, hiervoor moet u toegang krijgen vanaf de binnenkant van uw kofferbak door de bekleding ervan te verwijderen.

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Eindelijk als laatste behandeling om een ​​brandstofdeur op Land Rover Evoque te ontgrendelen, je moet de noodopeningsstang in je kofferbak gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en raadpleegt u de gebruikershandleiding van uw Land Rover Evoque voor de exacte locatie van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen, is het activeren om de brandstofklep van uw auto te ontgrendelen.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Evoque-motor schoonmaken?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector