Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn brandstofklep vast op de Land Rover Range Rover Evoque?

Sommige zorgen aan onze auto’s lijken oppervlakkig, maar kunnen hinderlijk zijn, zoals piepende ruitenwissers bijvoorbeeld. Anderen, zelfs als ze niet groot zijn, zullen u ervan weerhouden uw Land Rover Range Rover Evoque op een normale manier te gebruiken, zoals een lekke band of het hebben van brandstofdeur zit vast op je xXX. U kunt uw tank niet meer voltanken en op den duur uw auto niet meer gebruiken. Dit is precies de reden waarom we deze inhoud hebben gemaakt, om u te helpen een snel antwoord te krijgen op uw probleem met de brandstofvanger, zodat u uw motorvoertuig op een normale manier kunt gebruiken. Om dit te doen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de brandstofklep van uw Land Rover Range Rover Evoque vastzit en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de brandstofklep van mijn Land Rover Range Rover Evoque vast?

Dus we beginnen onze inhoud met de oorsprong van uw zorgen over de brandstofafscheider zitten vast op Land Rover Range Rover Evoque. Houd er rekening mee dat deze brandstofdeur soms wordt bediend door een elektromotor, maar in sommige jaren of afhankelijk van de opties van uw auto alleen wordt bediend met een kabel. Meestal is het ofwel de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. In sommige gevallen kan dat zo zijn de brandstofdeurzekering die defect is op uw Land Rover Range Rover Evoque. Dus denk erover na om al deze onderdelen een voor een te bekijken om de oorzaak van uw brandstofdeurprobleem op Land Rover Range Rover Evoque te vinden. Ga naar het volgende deel van deze inhoud om oplossingen voor uw probleem te vinden.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Range Rover Sport?

Wat moet ik doen als de brandstofklep van mijn Land Rover Range Rover Evoque vastzit?

We gaan u nu één voor één de verschillende oplossingen voor elk van de motieven presenteren van een brandstofklep die vastzit op de Land Rover Range Rover Evoque, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om dit soort problemen niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

De eerste mogelijke trigger van een vastzittende brandstofklep op uw Land Rover Range Rover Evoque is dat de zekering voor de deuropening is uitgevallen. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, onderzoeken in welke zekeringkast degene waarin u geïnteresseerd bent zich bevindt (dashboard of motorruimte) en eenmaal gelokaliseerd, onderzoek de staat en vervang misschien de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die vastzit op uw Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om door ons artikel te bladeren om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw brandstofdeurprobleem op Land Rover Range Rover Evoque is dat de brandstofregelkabel vastzit. Om dit probleem te verhelpen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om bijvoorbeeld met een platte schroevendraaier het brandstofdeurslot los te wrikken terwijl u dit doet terwijl u de brandstofdeuropener probeert te openen. Denk niet twee keer na om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en voorkom dat dit probleem zich herhaalt.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Evoque verwijderen?

Vervang de motor van de brandstofdeuropening

Vaak wordt het probleem veroorzaakt door de motor die de opening van de brandstofklep van uw Land Rover Range Rover Evoque regelt. Als het luik vastzit, kan de motor zijn opgebrand, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, hiervoor moet u toegang krijgen vanaf de binnenkant van uw kofferbak door de bekleding ervan te verwijderen.

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Tot slot, als laatste manier om een ​​brandstofklep op Land Rover Range Rover Evoque te ontgrendelen, moet u de noodopeningsstang in uw kofferbak gebruiken. Om dit te doen, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en bladert u door de gebruikershandleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque voor de exacte positie van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen is deze te activeren om de tankklep van uw auto te ontgrendelen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector