Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn brandstofklep vast op Land Rover Discovery?

Sommige problemen aan onze voertuigen klinken oppervlakkig, maar kunnen irritant zijn, zoals piepende ruitenwissers bijvoorbeeld. Anderen, of ze nu wel of niet ernstig zijn, zullen u ervan weerhouden uw Land Rover Discovery op een normale manier te gebruiken, zoals een lekke band of het hebben van brandstofdeur zit vast op je xXX. U kunt uw tank niet meer vullen en als gevolg daarvan kunt u uw auto uiteindelijk niet gebruiken. Dit is precies waarom we deze inhoudspagina hebben geplaatst, om u te helpen een snel antwoord te krijgen op uw probleem met de brandstofvanger, zodat u uw auto op een normale manier kunt gebruiken. Om dit te bereiken, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de brandstofklep van uw Land Rover Discovery vastzit en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de brandstofklep van mijn Land Rover Discovery vast?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de bron van uw problemen met de brandstofvanger zitten vast op Land Rover Discovery. Houd er rekening mee dat deze brandstofdeur vrij vaak wordt aangedreven door een elektromotor, maar in sommige jaren of op basis van de opties van uw auto alleen via een kabel wordt bediend. In de meeste gevallen is het ofwel de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. In sommige gevallen kan dat zo zijn de brandstofdeurzekering die defect is op uw Land Rover Discovery. Overweeg dus om al deze onderdelen één voor één te controleren om de oorzaak van uw probleem met de brandstofdeur op Land Rover Discovery te achterhalen. Ga naar het volgende deel van deze inhoudspagina voor oplossingen voor uw probleem.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery DIE problemen hebben met stationair draaien

Wat moet ik doen als de brandstofklep van mijn Land Rover Discovery vastzit?

We gaan u nu de een na de ander de verschillende oplossingen voor elk van de triggers beschrijven van een brandstofklep die vastzit op Land Rover Discovery, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om deze vorm van problemen niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

De eerste waarschijnlijke oorzaak van een vastzittende brandstofklep op uw Land Rover Discovery is dat de zekering voor de deuropening is uitgevallen. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, controleren in welke zekeringkast degene waarin u geïnteresseerd bent zich bevindt (dashboard of motorruimte) en eenmaal gevonden, controleer de staat en vervang eventueel de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die vastzit op uw Land Rover Discovery, aarzel dan niet om advies in te winnen van onze richtlijn om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede waarschijnlijke oorzaak van het probleem met uw brandstofdeur dat vastzit op Land Rover Discovery is dat de brandstofregelkabel vastzit. Om dit probleem te verhelpen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om bijvoorbeeld het brandstofdeurslot met een platte schroevendraaier los te wrikken, bijvoorbeeld terwijl u de brandstofdeuropener probeert te openen. Wees niet terughoudend om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en om herhaling van dit probleem te voorkomen.

Vervang de motor van de brandstofdeuropening

Vaak wordt het probleem veroorzaakt door de motor die de opening van de brandstofklep van uw Land Rover Discovery regelt. Als het luik geblokkeerd is, kan de motor doorgebrand zijn, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, om dit te bereiken, moet u deze vanaf de binnenkant van uw kofferbak bereiken door de bekleding ervan te verwijderen.

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Om te eindigen, als laatste methode om een ​​brandstofklep op Land Rover Discovery te ontgrendelen, moet u de noodopeningsstang in uw kofferbak gebruiken. Om dit te bereiken, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en leest u de gebruikershandleiding van uw Land Rover Discovery voor het exacte gebied van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen is deze te activeren om de tankklep van uw auto te ontgrendelen.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden Land Rover Discovery, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector